Over ons

Verwaayen+Crielaers B.V. is opgericht in 1908. In de loop van de afgelopen decennia hebben wij ons gespecialiseerd in de import van en de handel in een breed pallet minerale zouten (o.m. voor toepassingen in de voedingsmiddelen- en de pharmaceutische industrie) en in pharmaceutische grond- en hulpstoffen.

Onze firma vertegenwoordigt een aantal gerenommeerde Europese fabrikanten en leveranciers voor Nederland. Voor een overzicht van deze bedrijven kunt u de link “agentschappen” volgen. Hoewel onze hoofdactiviteiten zich richten op de Nederlandse markt, hebben wij inmiddels een gedetailleerd Europees netwerk opgebouwd.

Niet alleen voor bovengenoemde producten en productgroepen heeft ons bedrijf een belangrijke positie op de Nederlandse markt, maar ook voor een aantal bijzondere materialen zoals schellak, tannine, ichthammol, gemicroniseerde producten.  Veel producten kunnen direct uit voorraad worden geleverd en ook kunnen wij het microniseren of distilleren van uw producten verzorgen.

De leiding van ons bedrijf is in handen van Rob Verwaayen – sinds de oprichting van ons bedrijf inmiddels de derde generatie Verwaayen. Doordat wij in een klein, maar hecht team werken, kunnen wij snel reageren op signalen uit de markt en zijn wij tegelijkertijd flexibel. Dat werkt effectief.
Tenslotte stellen goede afspraken met een aantal betrouwbare logistieke partners ons in staat om de goederen snel en veilig bij onze klanten af te leveren.